Høj kvalitet

Gratis levering

25 år i branchen

0
Trampolinspecialisten kundvagnsikon
0 kr

Indkøbskurv

Tøm
Sum:
indkobskurv: 0 kr
0

Test

Super Orbit – bedst i test 2016

Testvinder

Super Orbit 4,3 er Bedst i test 2016

Da vi videreudviklede vores Super-model til Super Orbit, havde vi et mål i tankerne – at gøre en rigtig god trampolin endnu bedre! Super-modellen var populær blandt kunderne, men vi blev klar over, at der var et par ting, som vi kunne gøre det endnu bedre.

Dette kan vi bl.a. takke vores kunder for, som er kommet med fantastisk feedback. Slutresultatet blev en fantastisk trampolin, der faktisk er så god, at Super Orbit er blevet kaldt den bedste trampolin i Norden!

Uafhængigt testinstitut

Testen er udført af det uafhængige testinstitut SP, Sveriges tekniske forskningsinstitut, i løbet af foråret 2016, og er den største nordiske trampolintest nogensinde. 13 forskellige modeller af runde trampoliner blev testet i hoppeegenskaber, sikkerhed, holdbarhed og brugervenlighed (dvs. nem og forståelig montering og brugervejledning).

Alle trampoliner kom på hård prøve under de krævende test! Trampolinerne blev fx belastet med 500 kg for at se, om hoppeegenskaben blev påvirket og om trampolinrammen fik en korrekt sidebelastning. Der blev også kastet en vægt på 100 kg ind i nettet for at se, om der kom revner i kantbeskyttelsen.

Alle faktorer blev vurderet og lagt sammen i en samlet score, hvorefter resultaterne blev sammenlignet..

Første- og tredjeplads

Super Orbit var bedst i test og vores Fly-trampolin fik en flot tredjeplads. Vi er naturligvis meget stolte over de flotte resultater!

Besøg studsmatta.se (på svensk) for en komplet oversigt over test og resultater. Vi opfordrer også alle til at besøge vores butik i Stockholm for at prøvehoppe og opleve, hvad der gør vores trampoliner til ægte testvindere!