Høj kvalitet

Gratis levering

25 år i branchen

0
Trampolinspecialisten kundvagnsikon
0 kr

Indkøbskurv

Tøm
Sum:
indkobskurv: 0 kr
0

Handel med os

Der findes en del forhandlere, der har specialiseret sig i trampoliner, og endnu flere, der sælger dem som en del af deres sortiment. Så hvorfor skal du købe din trampolin hos os?

De bedste priser

Nogle forhandlere reklamerer med ”direkte import” og ”ingen mellemhandlere”. Men de importerer stadig deres trampoliner via en grossist, selv når de sendes direkte fra fabrikken til deres lager. Her hos Trampolinspecialisten forhandler vi trampoliner med vores eget design og under eget varemærke, som vi indkøber direkte fra fabrikken. Det betyder, at der ikke er nogen mellemled, så vi kan sænke priserne endnu mere, selv om kvaliteten af vores produkter er højere end den, man finder hos vores konkurrenter.

Hvis du er i tvivl: For nogen tid siden gennemførte det uafhængige testinstitut SP en test med to af vores modeller og næsten samtlige andre mærker på det svenske marked. Her kan du læse mere om testen.

Meget lang erfaring

Vi har solgt trampoliner i mere end 25 år. I den periode har vi testet trampoliner fra mange forskellige producenter og udviklet og designet vores egne modeller – altid med samme høje krav til kvalitet, sikkerhed og hoppeegenskaber.

Bedste service og uovertruffen ekspertise

Interessen for trampoliner gennemsyrer Trampolinspecialisten. Vores direktør er tidligere konkurrencehopper på eliteniveau, og de fleste af vores medarbejdere er meget interesseret i trampoliner. Gennem årene har vi arbejdet med flere af de svenske mestre i trampolinspring, både til events og inden for produktudvikling, for at sikre, at vi tilbyder det bedste! Kort sagt: Vi ved, hvad der er værd at vide om trampoliner.

Eftersom vi får mange af vores kunder via anbefalinger, lægger vi ekstra stor vægt på at give dig den bedst mulige service!

Den bedste trampolin

Det er vores ønske, at du finder den trampolin, der passer til netop dig og din familie. Derfor er det særdeles vigtigt for os at kunne tilbyde det bedste inden for trampoliner og at give dig mulighed for at prøve, før du køber. I sæsonen kan du afprøve udvalgte trampoliner ved vores lager i Horsens og flere steder i Sverige og Norge. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi og prøve trampolinerne, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail med spørgsmål.

Her hos Trampolinspecialisten arbejder vi alle for, at du som kunde skal blive rigtig glad for din trampolin.